CHRISTMAS GOSPEL BRUNCH

Julens tradition på Memphis Mansion

DATO: 12. DECEMBER

HVOR: MEMPHIS MANSION, RANDERS

AFLYST! VI ARBEJDER PÅ EN NY DATO OG MELDER UD SNAREST MULIGT

Kl. 10.00 – 13.00

1000 tak for den store interesser for vores Christmas Gospel Brunch, der gør at vi laver et ekstra arrangement lørdag den 12. december og lad mig byde velkommen til julens hyggeligste tradition hos Memphis Mansion.

Vi glæder os til endnu engang at byde velkommen i vores hyggelige selskabslokaler,  og vi glæder os til endnu engang at byde velkommen til Maarten Jansen, der traditionen tro synger julen ind med skønne gospeltoner.

Highway 51 disker op med lækker brunch og selvfølgelig frisk brygget kaffe.

Billetten inkluderer:
Brunch - grundet nye covid-19 restriktioner har vi besluttet at servere brunch ved bordene, det betyder at der ikke vil blive lavet buffet. 
Kaffe / The
Hyggekoncert med Maarten Jansen

Jeg glæder mig allerede!
Henrik Knudsen

Image
Mandag - onsdag: 11.00 - 20.00
Torsdag: 11.00 - 21.00
 Fredag - søndag: 10.00 - 21.00

Highway 51 Diner
Graceland Randers Vej 3
8960 Randers SØ

Tlf. (+45) 86 42 96 96
info@memphismansion.com

Highway 51 er vores amerikanske Diner, hvor alle vores menuer er inspireret af maden i sydstaterne. Mærk stemningen og få uforglemmelige smagsoplevelser.

Image
 

FRA ALLE OS TIL ALLE JER

Maarten Jansen er en god gammel ven af huset.

Han har med sin sprøde stemme været med til at skabe julens tradition på Memphis Mansion.

Vores Christmas Gospel Brunch, som startede i det små i vores Highway 51 diner med intim Gospel sang og brunch har udviklet sig til et større event med over 100 gæster i vores selskabslokaler denne ene advent søndag i december. Mange kommer igen blot for at høre Maarten synge de skønne gospeltoner, og mange kommer fordi det OGSÅ er bleve en tradition for dem at være til Christmas Gospel Brunch på Memphis Mansion.

For os starter julen først rigtig når Maarten har været forbi Memphis Mansion.

Vi tager selvfølgelig hensyn til COVID-19-situationen og Christmas Gospel Brunch vil blive afholdt efter de på tidspunktet gældende retningslinjer og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne om afstand og hygiejne.

SOME PEOPLE TAP THEIR FEET, SOME PEOPLE SNAP THEIR FINGERS, AND SOME PEOPLE SWAY BACK AND FORTH. I JUST SORTA DO ‘EM ALL TOGETHER, I GUESS.ELVIS PRESLEY – 1956